Bluuuuubb :)

Shoopshoop woopwoop :)
Nejmen usch :)
Nej nu kör vi :)
Idag ska jag göra inget, menmen :) idag ska jag nog göra videogrejen, men jag vet inte om jag orkar prata på engelska genom hela grejen :)
Haha :)
Nejmen, jag skulle egentligen vart med Amanda idag, men hon blev sjuk :/
Så, om du läser detta, Amanda, KRYA PÅ DIG!! :) <3

Menmen, nu äre lektion :)

Och så ville jag bara säga att jag verkligen gillar er, ni vet vilka ni är <3

Kram! :)


Ingen video igår eller idag!

NEJ, för jag orkade inte och jag hade ingen dator att vara på och jag hade ingen kamera att filma med!
Men nu ska jag sova! Video kommer väl en annan dag! Godnatt! :)


Anyway...

I think I'll upload a video later, really :) cuz I'll be really bored so... But in that case I'll speak English all the time, and I'll try to have a British accent :) just for fun! :)
Soooo, I'll see you guys later! :)


Hur kan statistiken gå från 3 till 14 besökare?

Hur? Och allt på en dag? Hur hittar man hit?
Som tur är är det tillbaka på 3 nu, så jag kan skriva i stort sett vad jag vill igen!
Sluta läsa. Snälla. Men gör som ni vill. Jag är inte precis en boss av nåt slag. Nej. Precis.

I ALLA FALL jag ville bara säga hej till er som läser, vilket är väldigt onödigt eftersom att jag knappt uppdaterar. Nu skriver jag bara för att jag har tråkigt. Yes. Geografi är tråkigt.
Jag kommer antagligen att skriva i eftermiddag också när jag kommer nästan dö för att jag är så uttråkad. Jag ska pluggapluggaplugga! Svenska-prov på fredag, Spanska-inlämning imon, och sen var det nåt mer som jag skrev om till Felix, så det kan jag nog hitta :)

Och så ska jag se kvällen är din, för One Direction var med och jag kommer antagligen sitta o gråta när jag ser det, OCH JAG ÄR INTE ENSAM OM DET.
Och så ska jag ju se Let's Dance från i fredags eftersom en kille i Hildas klass satt i publiken och David Hellenius satte sg tydligen och pratade med honom så det ska bli lite kul att se :)
Sen ska jag också se ett antal videos på YouTube, Close and Personal with One Direction, och några av William Margren Spetz's nya :)

Anyway, detta inlägget blev längre än jag ville och så men jag bryr mig inte om det just nu. Jag kommer antagligen inte lägga upp fler bilder, heller. Eller jo, men bara när jag är glad och riktigt taggad :)

Yeeeeeeeees, One Direction kommer kanske vara tvungna att byta namn på grund av nåt litet amerikanskt skitband som ingen har hört talas om som redan hade det namnet och hade släppt en skiva.
MEN "mitt" One Direction har större fan-base (om de amerikanska ens har nån), och man får bara träffar på det brittiska om man söker på google. Punkt. Lycka till med att få dem att byta namn, amerika! SUCKERS :)

Menmen, nu tänkte jag faktiskt jobba lite :) Woop!! :)
Haaaadeeeet :)

<3

Amanda, du är bäst <3